Sanitair en verwarming

verwarming

 

Voor onze verwarmingssystemen hebben wij er bewust voor gekozen om met Viessmann samen te werken. 

 

gascondensatieketels

Viessmann gascondensatieketels

Dankzij de efficiëntie en het onovertroffen rendement van 98 % bij de omzetting van aardgas in warmte, levert u met een gascondensatieketel een actieve bijdrage aan de klimaat- en milieubescherming. Ook het feit dat u geen brandstofvoorraad hoeft aan te leggen, is een voordeel van verwarmen met aardgas, vooral als u uw beschikbare ruimte anders wil invullen. De gascondensatieketels van Viessmann zijn klaar voor de toekomst. Dankzij de Lambda Pro Control-regeling passen onze gascondensatieketels zich automatisch aan naargelang het type gas – ook bij toevoeging van biogas. Hiermee komen wij tegemoet aan de steeds groeiende vraag naar energiebesparende en milieuvriendelijke verwarmingstechnieken.

Dossier condensatietechniek

 

Onze selectie van Viessmann gascondensatieketels:

 

oliecondensatieketels

Viessmann oliecondensatieketels

Indien er geen aardgas voorhanden is, kan u een uiterst efficiënte oliecondensatieketel laten plaatsen.

Dankzij de efficiëntie en het onovertroffen rendement van 98 % bij de omzetting van stookolie in warmte, levert u met een oliecondensatieketel een actieve bijdrage aan de klimaat- en milieubescherming. De oliecondensatieketels van Viessmann zijn klaar voor de toekomst. Ze zijn voorzien voor een omschakeling van fossiele olie op bio-olie en voldoen hiermee aan de steeds groter wordende vraag naar energiebesparende verwarmingstechnieken.

 

Onze selectie van Viessmann oliecondensatieketels:

 

 

Zonnewarmte, Solaire sanitair waterverwarming

Solaire sanitair waterverwarming

Solaire sanitair waterverwarming biedt aanzienlijke besparingsmogelijkheden. Zo vormen zonneboilers in combinatie met een warmwaterboiler in onze contreien vooral tijdens de zomermaanden het interessantste alternatief voor het gebruik van de verwarmingsketel. Zelfs in het tussenseizoen kan met solaire ondersteuning de verwarmingsketel vaak uitgeschakeld blijven.

Zonnesysteem met bivalente warmwaterboiler voor sanitair waterverwarming

Het hart van deze oplossing is de bivalente warmwaterboiler. Bij voldoende invallend zonlicht verwarmt het solaire medium in de zonneboiler via de onderste warmtewisselaar het water in de warmwaterboiler. Wanneer de temperatuur daalt door de waterafname, bijvoorbeeld tijdens het nemen van een bad of douche, schakelt zo nodig de verwarmingsketel aan voor extra verwarming via de tweede kring.

Dossier zonnetechniek:

Hoe werkt het?

Onze selectie van Viessmann zonnesystemen:

Kan ik een subsidie bekomen?

 

Vloerverwarming

U wilt genieten van behaaglijke warmte die gelijkmatig verspreid wordt? Geruisloos, onzichtbaar en zonder bruikbare woonoppervlakte op te offeren? Dan zit u goed met vloerverwarming! De zalige stralingswarmte vanuit de vloer zorgt voor een optimaal warmtecomfort.

Maar er is nog meer goed nieuws. De vloerverwarmingssystemen helpen u besparen op uw energiefactuur. Ze zijn immers extreem zuinig en passen moeiteloos in een lage temperatuur regime. Wist u dat vloerverwarming bovendien sneller een warm gevoel geeft dan verwarming met klassieke radiatoren? Een lagere temperatuur volstaat dus om hetzelfde warmtegevoel te bereiken.

Radiatoren

Wij plaatsen radiatoren van de Belgische kwaliteitsmerken Radson en Vasco.